Aroma diffuser

If you love essential candles, sprays and oils to give your house a nice smell you should get one. You need one. I am a fiend for scented candles, especially the vanilla ones from IKEA and usually bulk buy them whenever I go and they are in stock.

Then I seen this on amazon. This beautiful diffuser! The top slides off and inside is a water bowl that you can pour scented oils in.. The diffuser humidifies the air giving it an amazing smell with just a few drops of scented oil. This one comes with 2 mist modes. Continuous Spray and Intermittent Spray. It shuts off automatically if the water has run out and it is so quiet you can’t hear it at all. Perfect if you want it in your bedroom whilst sleeping! It has some health benefits as well, apparently it supposed to make your skin softer and your breathing better.

I got it on special offer with Amazon Prime – you can have a look yourself here

Ég er alger söker fyrir öllu ilm-eitthvað. Ilmkerti, ilmolíur og sprey er eitthvað sem ég hef eytt allt of mörgun peningunum í í gegnum árin! Kertadeildin í IKEA er staður sem ég sá fyrir að ég yrði gjaldþrota í einn daginn þar sem vanillu kertin, ásamt öðrum, er minn allra stærsti veikleiki.

Þangað til! Ég sá Steinunni Ósk bloggari á femme.is tala um ilmolíulampa á snappinu sínu. Hún fékk sinn heima á Íslandi og lofsamaði svoleiðis að þetta var orðið selt. Ég hefði keypt lampann þann daginn ef ég bjyggi heima. Svo ég fór að skoða á netinu og vildi fá einhvern sem passaði inní gráa litaþemað í stofunni. Ég ætla ekkert að ljúga þetta gráa þema er að teygja sig út um allt hús reyndar. En jú lampinn þurfti að passa inn! Þennan fékk ég á Amazon hér. Ægilega fínt verð á honum.. Það eru tvær stillingar fyrir hvernig gufan kemur út úr lampanum og það eru 3 stillingar fyrir ljósið. Sel það ekki dýrara en húðin á víst að verða ægilega mjúk og fólk með öndunarerfiðleika finna fyrir mun með þessum lömpum.. Ryk helst líka í algjöru lágmarki – selt! 

Very nice smelling Sandra xxx

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s