Maternity OOTD 

I am an asos a holic. Yes that’s a thing. I got that “free next day delivery” pack for £10 and I think it’s a godsend! Since I started showing properly about 20 weeks the only thing I wanted to wear was something that was comfy. Some days I would wear a tent quite happily! I seen this long jumper on asos and I swear by it, I’m even packing it in my hospital bag. Check it. You won’t regret it and it’s on sale as well. Sold? Yes.

Síðan það fór að sjást almennilega á mér um 20 vikurnar hef ég ekki viljað vera í neinu sem var ekki þægilegt. Þið vitið þessar óþægilegu buxur sem eru flottar og maður fer samt í er bara nei nei ekki séns, leggings takk! Liggur við að mig langaði að vera í tjaldi. Þessi síða þunna peysa er algert uppáhald og ég fékk hana á asos. Hún er meira að segja á útsölu! 

Xxx Sunday Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s