Real techniques and Sleek addiction

Yeah, I said it. I am so addicted it is unreal. I have already let everyone know I want Sleek palettes and Real techniques brushes for my birthday next month – oh yes I have. I can’t wait to sparkle like a disco ball!

I bought this tapered brush from the Bold Metals Collection and I use it for highlighters. The angle of the brush is perfect for them cheekbones that want to reach the ceiling, or at least you want them to look like they do. Not to mention how gorgeous it looks! Rose gold is my absolute favorite and has been since the Michael Kors watches made an appearance and that seems ages ago now. I love how the hairs are slightly pink at the bottom as well.

And with that brush I bought this perfect highlighter palette from Sleek make up. Its called solstice and has the most perfect colours. The purple is my favourite which is a baked powder one, the brown one has a creamy finish which I love as well. The orange and the yellow reminds me of Mary Lou minizer which is not a bad thing as it was my fav before this beauty.

Killer combo! Love it!

Já ég elska þessa pallettu frá Sleek, hún heitir Solstice og er bara svo gullfalleg! Mjög viðeigandi lýsing þar sem hún kemur í ofsa fínu gullboxi. Já og burstinn er svo fullkomin til að dýfa í hana. Burstinn er alger snilld í laginu í einmitt highlightera. Ég nota yfirleitt ekkert burstana sem fylgja með svona og myndi henta mér vel ef þeim yrðu bara slepp yfir höfuð.. Mæli með þessu! Ég get með engu móti lýst þessum mismunandi áferðum á íslensku en einn er kremkenndur og svo eru hinir meira eins og púður.. jú jú ég gat það víst!

Ég keypti þetta í boots – getið skoðað heimasíðuna þeirra hér
– eru með ótrúlega mikið af flottum drugstore merkjum.

img_7540

Þangað til næst

xxx Icelandic Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s