Our big announcement

Já ég var mjög hissa þegar blessuð pissuprufan sýndi jákvætt! Ég var greind með PCOS í fyrra og var alls ekki að búast við þessu enda vorum við ekkert að reyna. Ég vildi koma jafnvægi á hormónana mína eða reyna það allavegana svona númer eitt, tvö og þrjú .. En ég ætla að smella í annan póst um það allt saman!

Við pöntuðum sama kvöld snemmsónar af því að ég var alls ekki að trúa þessu og jú, þarna var fallegasta litla baun sem við höfðum bæði séð! Við tóku lengstu fjórar vikur lífs míns en ég vildi ekki segja öllum fyrr en við færum í 12 vikna sónar. Systur okkar fengu fyrstar að vita og svo afar og ömmur.

Við vorum lengi að ákveða hvernig við myndum nú tilkynna þetta en við vildum ekki þessa týpísku mynd af sónarmyndinni svo að við tók skroll á pinterest. Pinterest er staður þar sem ég hef eytt árum af lífi mínu svo að ef þú ert mjög busy týpa ekki leggja í þetta!

En við ákváðum á endanum að kaupa lítið Converse skópar þar sem við áttum nú bæði Converse og smella á milli okkar og vorum hæst ánægð með útkomuna hérna að ofan!

Skellti inn nokkrum hugmyndum hérna fyrir neðan sem mér fannst mjög cute..

I was very surprised when I pee´d on that stick to see it was positive. I walked out the bathroom and my fiancé asked if I had toothache.. No honey no toothache.. 

I was very surprised as this was not planned but was very welcome! 

First few days we waited very impatiently on an early scan we booked that night. This was just so surreal for me that I needed an early scan to make this seem real in a way. I have PCOS so this was very hard to believe in a way, but I will talk about my PCOS in another post.. 

Early scan day came and we went and seen the most beautiful little “blob” on that screen and the tears starting pouring down my face. 

We were the happiest two people in the world and went straight away and told the grandparents. 

I wanted to wait until the 12 week scan to get the “all clear” before we announced it to everyone else. The next four weeks felt like four years! We talked about how we would announce it and we decided not to post the usual scan picture on Facebook so I went on Pinterest to get ideas.. We decided to buy a tiny pair of converse shoes in white (unisex) and since we both had Converse shoes we would take a picture of us wearing them with the newest pair between them and the outcome was amazing, even though I say so myself! The picture is in the header of the blog.. 

This picture will be put in a frame. I have been planning to print one out and put in a frame since we posted it, then 12 weeks pregnant – I am now 30 weeks pregnant and should maybe crack on with that?

Well I hope you liked the idea and our picture. Below are other ideas I liked as well all taken off pinterest.. 

preg1

preg2

preg3

xxx Icelandic Sandra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s